• Uusi tuotesarja
  Mediteam
  Meiltä saat nyt tunnetut Mediteam tuotteet. Valikoimaista löytyy mm. tukisukat ja erilaiset tuet ja ortoosit.
 • NDT Bobath
  Neurodevelopmental Treatment
  Kesäisin tarjoamme tilaisuuden kokeilla melontaa Ähtävänjoella. Lena on koulutettu vammaisten melontakouluttaja,. Esse Fysiolla on oma kanootti.
 • Räätälöidyt tilat
  Tarkoituksenmukaiset ja siistit
  Hoito-huoneemme on suunniteltu fysioterapiaa varten. Vastaanottomme on liikuntarajoitteisille sopiva. Meillä on myös oma kuntosali.
Hanna Ray, sponsoriurheilijamme

On ilo esitellä sponsoriurheilijamme Hanna Ray.

Lue lisää
Esse Fysio 25 vuotta!

Perjantaina 17.4 klo 13-17 kahvitarjoilua

Lue lisää
Uudet kotisivut

Vihdoin verkossa!

Lue lisää

Tervetuloa Esse Fysioon, meillä olet turvallisissa käsissä!

Esse Fysio Oy, joka sijaitsee Yli-Ähtävällä, on yksityinen fysikaalinen hoito- ja tutkimusvastaanotto. Palvelutarjontamme on laaja ja sisältää mm. fysioterapiaa ilman lähetettä sekä myös maksusitoumuksen mukaan. Meillä on sopimukset Kelan, Pietarsaaren kaupungin ja VKS:n kanssa koskien vaikeasti vammautuneiden  kuntoutusta sekä lääketieteellisestä fysioterapiasta. Solmimme sopimuksia myös yritysten ja vakuutusasiakkaiden kanssa. Fysioterapiaa annetaan joko vastaanotolla tai kotikäynneillä.

Bemer.

Olitpa nuori tai vanha, terve tai sairas, liikunnan harrastaja tai ammattiurheilija, Bemer on hoitomuoto joka vaikuttaa positiivisesti paranemiseen. Kaikki hyötyvät Bemer-hoidosta. Bemer on helppo ja turvallinen käyttää. Se on Valviran testaama ja hyväksymä. Kiinnostaako oman Bemerin vuokraaminen ta ostaminen? Ota yhteyttä!

Henkilökunta.